Goed verzekerd op reis

U heeft keuze uit de onderstaande verzekeringen:

Kortlopende reisverzekering

Kortlopende annuleringsverzekering

Doorlopende reisverzekering

Lang op reis-verzekering

Kort- of doorlopend?
Om te bepalen welke reisverzekering het beste bij u past, is het verstandig om eerst na te gaan hoe lang en hoe vaak u op vakantie gaat. Wat de premie van deze verzekering betreft is het namelijk voordeliger om een doorlopende reisverzekering voor het gehele jaar aan te vragen indien u langer dan 10 dagen op vakantie gaat. Met een doorlopende reisverzekering zijn dan tevens uw eventuele overnachtingen of weekendjes weg in de rest van het verzekeringsjaar verzekerd.

Afgestemd op uw wensen
Vervolgens is het van belang om in te schatten welke rubrieken u naast de basisdekking wenst te verzekeren. Wij adviseren u om de rubrieken ‘bagage’ en ‘geneeskundige kosten’ op te nemen in de verzekering. Daarnaast kunt u de verzekering desgewenst uitbreiden met bijvoorbeeld ‘hulp en huur van een vervangend vervoermiddel’ of ‘skiën en snowboarden’. Op deze manier stelt u de verzekering naar uw wens samen.

Annulering
Een kort- of doorlopende annuleringsverzekering is handig wanneer u het risico loopt niet alle kosten van uw reis vergoed te krijgen als u deze vooraf moet afzeggen of tussentijds moet afbreken. Denkt u bijvoorbeeld aan de kosten voor uw vlucht of hotelaccommodatie die in rekening worden gebracht indien u vlak voor vertrek annuleert. Op een standaard annuleringsverzekering moet het daarbij gaan om een reden die genoemd staat in de voorwaarden. Met de nieuwe allrisk annuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen kunt u ook voor elke reden annuleren, tenzij u geen zin heeft in de vakantie of het weer niet meezit.

Lang op reis
Er zijn redenen genoeg om lang op reis te gaan, denk hierbij aan stage, studie, werkvakantie of een wereldreis.Als vrijwilliger, als backpacker, als au pair: hoe u maar wilt. Met de Lang-op-Reisverzekering van de Europeesche blijft u de hele periode goed verzekerd. Met een maximum van maar liefst 2 jaar

Aanvraag en advies
Uiteraard kan het verstandig zijn om voorafgaand aan het aanvragen van deze verzekering contact op te nemen met uw adviseur. Zodoende kunt u advies inwinnen en daarnaast kan hij of zij u ook helpen bij het aanvragen van deze verzekering. Indien u de verzekering zelf wenst aan te vragen leest u navolgend hoe u dit eenvoudig via onze website regelt.

Mocht u een doorlopende reis- en/of annuleringsverzekering willen aanvragen dan kunt u hier klikken. Indien u al over inloggegevens voor uw persoonlijke pagina beschikt, dan verzoeken wij u om hier te klikken.

Ook voor een kortlopende reis- en/of annuleringsverzekering of voor een lang op reisverzekering kunt u bij ons terecht. Door op onderstaande button te klikken kun u hier uw premie berekenen.

 

Premieberekening reisverzekeing ten Hag

Meer informatie?

Voor meer informatie of advies kunt u ons ook natuurlijk altijd bellen op telefoonnummer (053) 850 60 70 of contact met ons opnemen via dit formulier.

Productwijzer Reis- en annuleringsverzekering