Uw aanhanger goed verzekerd

U heeft een aanhanger om veilig uw boot of spullen te kunnen vervoeren en onbezorgd van het ene punt naar het ander te kunnen reizen. Een goede verzekering mag dan niet ontbreken. Het liefst een waar u niet te veel voor betaalt. Daarom biedt een verzekering op maat de beste oplossing. De Aanhangerverzekering van de Europeesche kunt u geheel naar eigen wens samenstellen. U betaalt alleen voor de dekking die u kiest. Ook zorgen wij ervoor dat de premie zich jaarlijks automatisch aan de waarde van uw aanhanger aanpast. Hierdoor bent u perfect verzekerd, op een voordelige manier.

Uw paardentrailer goed verzekerd

U bent dol op uw paard. Zodra u kunt, zit u in het zadel maar niet alle kilometers legt hij op eigen benen af. Dus heeft u een paardentrailer om hem goed en veilig te vervoeren. Naar de manege, naar wedstrijden. Een grote investering, waar u zo lang mogelijk van wilt genieten. Juist daarom is het belangrijk dat u goed verzekerd bent. Paardentrailers zijn er in veel soorten en maten. Daarom biedt een verzekering op maat de beste oplossing. De Paardentrailerverzekering van de Europeesche stelt u naar eigen wens samen. U betaalt alleen voor de dekking die u kiest. Ook zorgen wij ervoor dat de premie zich jaarlijks automatisch aan de waarde van uw paardentrailer aanpast. Hierdoor bent u perfect verzekerd, op een voordelige manier.

Premie berekenen?

Aanhanger en Paardentrailerverzekering

Meer informatie?

Wij informeren en adviseren u graag. U kunt ons natuurlijk bellen op telefoonnummer (053) 850 60 70 of contact met ons opnemen via dit formulier.

 

Productwijzer Aanhangwagen, boottrailer, paardentrailer of bagagewagen