Waarom kiest u onze Caravanverzekering?

Heerlijk ontspannen met uw partner of uw hele gezin op vakantie en altijd een eigen slaapplaats bij de hand. Daar heeft u een caravan voor. Uiteraard wilt u de beste verzekering voor uw caravan. Een die u naar eigen wens kunt samenstellen. Met deskundige hulp in binnen- en buitenland. Ontdek alle voordelen van onze Caravanverzekering!

Waarom kiest u onze Caravanverzekering?

Altijd verzekering op maat

• Hoe goed u uw caravan verzekert, is helemaal aan u. Uw caravan is standaard verzekerd tegen schade door brand, diefstal en storm. Daarnaast kunt u kiezen voor de All Risk-verzekering en bijvoorbeeld uw voortent of inboedel meeverzekeren.

Persoonlijke hulpverlening in Nederland en Europa

• Heeft u pech onderweg, schade aan uw caravan of andere hulp nodig? Dan kunt u de Hulplijn dag en nacht bellen. Wij zorgen dat u met uw caravan weer veilig thuiskomt. Tip: zet het nummer in uw mobiele telefoon (+ 31 20 65 15 777). Zo weet u ons gemakkelijk te vinden.

Extra voordeel voor uw tweedehands caravan

• De Caravanverzekering kunt u voor allerlei soorten caravans afsluiten. Dus ook voor vouwwagens en stacaravans. Heeft u een tweedehands caravan? Dan bieden wij u een extra voordelig tarief. De premie wordt namelijk berekend over de aankoopwaarde van uw caravan.

Extra voordeel met nieuwwaarderegeling

• Afhankelijk van uw keuze, verzekert u uw nieuwe caravan twee of vijf jaar tegen de nieuwwaarde. Dat is het bedrag dat u zou moeten betalen voor een nieuwe caravan. En dat is het bedrag dat wij vergoeden als uw caravan gestolen of total loss is. Met de Topdekking heeft u nog meer voordeel van de nieuwwaarderegeling. Dan verzekert u uw caravan namelijk zeven jaar tegen de nieuwwaarde!

Extra service bij schade aan uw caravan

• Schade aan uw caravan wilt u snel en vakkundig laten herstellen. Daarom werken wij samen met professionele schadeherstelbedrijven. Dankzij deze samenwerking profiteert u van vele voordelen. Zo ontvangt u twee jaar extra garantie op reparaties en regelen wij de schadebetaling voor u. Kijk voor meer informatie op de website van Caravanschadeselect.

Premie berekenen?

Caravanverzekering

Meer informatie?

Wij informeren en adviseren u graag. U kunt ons natuurlijk bellen op telefoonnummer (053) 850 60 70 of contact met ons opnemen via dit formulier.

 

Productwijzer Caravan