Wie is verzekerd?

Deze verzekering is er voor iedereen die zijn fiets wil beschermen tegen diefstal en schade. De verzekering geldt niet alleen als u in het bezit bent van een nieuwe fiets, maar ook als u een fiets heeft die al een tijdje meegaat, uitgezonderd van tweedehandsfietsen en fietsen die ‘s nachts meestal buiten staan. Naast de “gewone” fietsbezitter, is de verzekering ook bestemd voor als u fietst op een ATB, City Bike, Mountain Bike en Hybride. Een fiets mag alleen niet gebruikt worden om te crossen, te racen of te verhuren.

Waarom deze verzekering?

Met de Fietsverzekering is uw fiets in heel Nederland dag en nacht beschermd. U kunt ook kiezen voor een werelddekking. Uw fiets is dan voor een tijdsduur van twee maanden per jaar ook in het buitenland verzekerd. U kunt er dus veilig mee op vakantie!

Wat wordt er uitgekeerd?

Bij diefstal, verlies of schade vindt vergoeding op basis van de nieuwwaarde plaats. Pas drie jaar na de aankoopdatum van de fiets begint de afschrijving. Bij schade wordt dan de dagwaarde vergoed. Voorwaarde is dat uw fiets standaard is voorzien van een ART-goedgekeurd slot, dat nieuw is aangeschaft en waarvan u de aankoopnota kunt laten zien.

Belangrijke voordelen

• Voor “gewone” fietsen, ATB’s, City Bikes, Mountain Bikes en Hybrides
• De fietsverzekering geldt overal in Nederland
• Aparte dekking voor uw fiets in het buitenland
• Scherpe premie
• Bij diefstalpreventiesysteem geen eigen risico
• Ook doorlopende verzekering mogelijk

Scherpe premie

De premie is afhankelijk van uw woonplaats en de aankoopwaarde van uw fiets. Bovendien geldt bij diefstal geen eigen risico als uw fiets is uitgerust met een Datatag of AXA chipslot.

Premie berekenen?

Fietsverzekering

Meer informatie?

Wij informeren en adviseren u graag. U kunt ons natuurlijk bellen op telefoonnummer (053) 850 60 70 of contact met ons opnemen via dit formulier.