Wat is standaard verzekerd?

Met de Golfverzekering is uw complete golfuitrusting goed verzekerd tegen diefstal en schade. Van uw regenhoes tot uw golfkarretje. Niet alleen op uw homecourse in Nederland, maar overal ter wereld. Als er iets misgaat, kunt u rekenen op een snelle service. Zodat u snel weer uw rondje kunt vervolgen op de golfbaan!

Wat kunt u van uw Golfverzekering verwachten?

Uw complete golfuitrusting verzekerd tegen alle risico’s. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Als u even niet oplet, kan iemand er met uw golfclubs vandoor gaan. En wat te denken van de schade als er bijvoorbeeld een terreinwagen over uw goedgevulde golftas rijdt? Met de Golfverzekering is uw complete golfuitrusting verzekerd tegen dit soort risico’s.

Uw kleding is meeverzekerd

Stel dat uw merkjas of andere kleding wordt gestolen uit het clubhuis tijdens een rondje golf. Dan vergoeden wij de schade, tot € 500,- per persoon per gebeurtenis.

Uw aansprakelijkheid is meeverzekerd

Als u of een van uw gezinsleden op de golfbaan een ongeluk of schade veroorzaakt, dan kunnen de kosten hoog oplopen. Met de Golfverzekering vergoeden wij de schade waarvoor u aansprakelijk bent, tot € 250.000,- per gebeurtenis.

U ontvangt de eerste vijf jaar een vergoeding op basis van nieuwwaarde

Uw golfuitrusting is de eerste vijf jaar verzekerd tegen de nieuwwaarde. Dat is het bedrag dat u zou moeten betalen voor uw nieuwe spullen. En dat is het bedrag waarop wij de vergoeding voor schade en diefstal bereken. Zo ontvangt u de eerste vijf jaar dus altijd de juiste (en hoogste) vergoeding! U bent verzekerd van een snelle service.

Wat kost het?

De scherpe premie is gebaseerd op het aankoopbedrag van uw golfset. Bij een bedrag van € 1.000,- heeft u al voor € 22,50 per jaar een complete Golfverzekering. Ook is het mogelijk alle gezinsleden op één polis te verzekeren. Dat kan al vanaf € 42,50 per jaar.

Premie berekenen?

Golfverzekering

Meer informatie?

Wij informeren en adviseren u graag. U kunt ons natuurlijk bellen op telefoonnummer (053) 850 60 70 of contact met ons opnemen via dit formulier.