Wat is standaard verzekerd?

Met de Hobby en Sportverzekering zijn de spullen voor uw hobby of sport goed verzekerd tegen verlies, diefstal én schade. Het hele jaar door en overal ter wereld. Dus ook bij u thuis, in de sportschool of bijvoorbeeld op zee. Als er iets misgaat, kunt u rekenen op een snelle afhandeling van de geldzaken. Zodat u weer snel van uw hobby of sport kunt genieten!

U kiest zelf welke artikelen u wilt verzekeren

U kunt uw Hobby en Sportverzekering volledig aanpassen aan uw wensen en eisen. U kiest zelf welke artikelen u wilt verzekeren. Of het nu gaat om speciale kleding, schoenen of andere spullen die u nodig heeft. Zolang ze maar passen in de lijst met mee te verzekeren hobby’s en sporten.

U weet waar u aan toe bent

Niets is vervelender dan niet precies weten welke zaken wel en niet verzekerd zijn. Daarom hebben wij voor u twee lijsten gemaakt. Een lijst met alle mee te verzekeren hobby en sporten en een lijst met alle uitzonderingen.

U ontvangt het eerste jaar een vergoeding op basis van de nieuwwaarde

Uw uitrusting is het eerste jaar verzekerd tegen de nieuwwaarde. Dat is het bedrag dat u zou moeten betalen voor uw nieuwe spullen. En dat is het bedrag waarop wij de vergoeding voor schade, diefstal en verlies bereken. Zo ontvangt u het eerste jaar dus altijd de juiste (en hoogste) vergoeding!

U bent verzekerd van een snelle service

Als uw verzekerde artikelen niet meer te gebruiken zijn, begrijpen wij dat u zo snel mogelijk nieuwe wilt kopen. Daarom zorgen wij snel voor een vergoeding. Meestal heeft u onze vergoeding binnen een aantal dagen op uw rekening staan.

Premie berekenen?

Hobby en Sportverzekering

Meer informatie?

Wij informeren en adviseren u graag. U kunt ons natuurlijk bellen op telefoonnummer (053) 850 60 70 of contact met ons opnemen via dit formulier.