Goede reis met uw kampeerauto!

Steeds meer mensen ontdekken het plezier en de vrijheid van de kampeerauto. Een camper wilt u natuurlijk goed verzekeren.

Kampeerautoverzekering: voor alle soorten en maten

Er rijden heel wat verschillende campers rond. Gloednieuw, tweedehands, aangepast of zelfgebouwd… ze zijn er in allerlei uitvoeringen. U betaalt alleen voor de onderdelen die u werkelijk nodig heeft en dus niet voor overbodige extra’s. Helder en simpel!

Wat is verzekerd ?

  • U kunt uw kampeerauto op verschillende manieren verzekeren: alleen Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA/Beperkt casco of WA/Volledig casco oftewel “Allrisk”.
  • Ook heeft u de keus om uw verzekering uit te breiden. Bijvoorbeeld met inboedel, rechtsbijstand of no-claimbescherming.Ook kunt u de passagiers van uw kampeerauto verzekeren tegen ongevallen en schade.
  • Heeft u een occasion? In combinatie met een Allrisk-dekking is uw kampeerauto drie jaar lang verzekerd op basis van de aankoopwaarde. Dit betekent dat u bij total loss of diefstal de aankoopwaarde vergoed krijgt.
  • Hulpverlening in Nederland en Europa is standaard meeverzekerd.
  • Ook Camperglass staat voor u klaar! Een beschadigde ruit van uw kampeerauto wordt snel en vakkundig gerepareerd of vervangen. Makkelijk is bovendien dat de kosten rechtstreeks met ons worden verrekend.

Wat kost het ?

Wij bieden een scherpe premie die gebaseerd is op de aankoopwaarde, leeftijd, gewicht en schadevrije jaren van uw kampeerauto.

Premie berekenen?

Kampeerautoverzekering

Meer informatie?

Wij informeren en adviseren u graag. U kunt ons natuurlijk bellen op telefoonnummer (053) 850 60 70 of contact met ons opnemen via dit formulier.

 

Productwijzer Motorrijtuigenverzekering