De verzekering voor uw Vakantieverblijf

Even helemaal weg uit het dagelijkse leven. Daar is een tweede huis ideaal voor. Of het nu een chalet in de bergen is, een zomerhuis aan zee of een bungalow op de boerencamping. U wilt één ding: zorgeloos genieten van uw recreatiehuis. Dat is precies waar onze Recreatiehuisverzekering voor is bedoeld.

Waarom kiest u onze Recreatiehuisverzekering?

  • Uw vakantiewoning is uitstekend verzekerd.
   Hoe goed u uw tweede huis verzekert, is geheel aan u. U heeft de keuze uit drie basisdekkingen Beperkt, Uitgebreid, en Alle gevaren. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook uw inboedel meeverzekeren.
  • Ook voor recreatiehuizen in de verhuur.
   Grote kans dat u uw vakantiehuis verhuurt als u er zelf niet bent. Ook recreatiehuizen in de verhuur kunt u verzekeren. Dan geldt een toeslag van 50%.
  • Ook voor recreatiehuizen in de Benelux en Duitsland.
   De Recreatiehuisverzekering kunt u afsluiten voor vakantiewoningen in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Voor uw woning in Duitsland kan extra premie gevraagd worden. Ook kunnen er beperkende voorwaarden gelden.
  • Ook voor de inboedel van uw tweede huis.
   Ook uw inboedel kunt u verzekeren, bijvoorbeeld tegen diefstal of schade. Met de uitbreiding Inboedel zijn niet alleen alle spullen in uw tweede huis verzekerd, ook uw kleding en kleine huisdieren.

Offerte aanvragen?

Recreatiehuisverzekering

Meer informatie?

Wij informeren en adviseren u graag. U kunt ons natuurlijk bellen op telefoonnummer (053) 850 60 70 of contact met ons opnemen via dit formulier.

 

Productwijzer Opstalverzekering

Productwijzer Inboedelverzekering