Dé verzekering voor uw motor

Wie een motor heeft, kent het grote gevoel van vrijheid. De wind in uw gezicht, uw blik op oneindig en net even sneller gaan dan de rest. Met de speciale Motorverzekering ervaart u nog meer vrijheid. U kunt de verzekering geheel naar eigen wensen en eisen samenstellen. En als u pech heeft, staan wij dag en nacht voor u klaar.

Waarom kiest u onze motorverzekering?

Altijd een verzekering op maat
Wat u koestert, moet ook goed verzekerd zijn. Hoe goed u uw motor verzekert, is helemaal aan u. U kunt de Motorverzekering geheel op maat samenstellen. Zo kiest u een basisdekking die bij uw situatie past en kunt u deze onder meer uitbreiden met de Woonplaatsservice.

Gratis hulpverlening in Nederland en Europa
Heeft u hulp nodig tijdens een van uw motorritten? Dan kunt u de Europeesche Hulplijn dag en nacht bellen. Wij beantwoorden al uw vragen en komen zo nodig direct in actie. Tip: zet het nummer in uw mobiele telefoon (+ 31 20 65 15 777). Zo weet u ons gemakkelijk te vinden.

Andere seizoenen, andere risico’s, andere premie
Laat u uw motor vaak staan in de winter? Dan hoeft u hem niet het hele jaar door te verzekeren tegen alle risico’s. De premie van uw Motorverzekering is gebaseerd op de periode waarin u daadwerkelijk rijdt. Dat is wel zo eerlijk. De winterstopperiode geldt van 1 december tot 1 maart. De zomertijddekking loopt gedurende de periode dat de zomertijd is ingesteld. Uiteraard is uw motor tijdens stalling wél het hele jaar door verzekerd, tegen diefstal of schade door brand bijvoorbeeld.

Voor allerlei typen motoren
Elk type motor is welkom bij de Europeesche. Dus heeft u een trike, een enduro of een offroadmotor? Dan kunt u hem ook verzekeren met de Motorverzekering.

Extra service bij schade aan uw motor
Schade aan uw motor wilt u snel en vakkundig laten herstellen. Daarom werkt de Europeesche samen met professionele schadeherstelbedrijven. Dankzij deze samenwerking profiteert u van vele voordelen. Zo ontvangt u twee jaar extra garantie op reparaties, regelen wij de schadebetaling voor u en heeft u recht op vervangend vervoer tijdens de reparatieperiode. Kijk voor meer informatie op de website van Motor Schade Select.

Premie berekenen?

Motorrijwielverzekering

Meer informatie?

Wij informeren en adviseren u graag. U kunt ons natuurlijk bellen op telefoonnummer (053) 850 60 70 of contact met ons opnemen via dit formulier.

Productwijzer Motorrijtuigenverzekering

Productwijzer Ongevallen inzittenden

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer