Brand

Aansprakelijkheid

Motorrijtuigen

Collectieve ongevallen

Zekerheid voor uw medewerkers

Met de collectieve ongevallenverzekering biedt u uw medewerkers extra financiële zekerheid bij invaliditeit en overlijden door een ongeval. Hiermee heeft u een uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarde voor uw medewerkers.

Uw voordelen:

•  Keuze tussen uitkering bij invaliditeit en/of overlijden
Kies voor rubriek A als u voor uw medewerkers een uitkering wilt bij overlijden door een ongeval. Het maximaal te verzekeren bedrag is € 250.000 en wordt jaarlijks met 3% verhoogd.
Kies voor rubriek B als u voor uw medewerkers een uitkering wilt bij blijvende invaliditeit door een ongeval. De mate van invaliditeit bepaalt de hoogte van de uitkering. Het maximaal te verzekeren bedrag is € 250.000 en wordt jaarlijks met 3% verhoogd

•  Hoge uitkeringen bij invaliditeit en/of overlijden
De verzekerde som (en uitkering) bedraagt maximaal € 250.000 in geval van overlijden en/of van blijvende invaliditeit. Bovendien kunt u kiezen uit drie pakketten die voorzien in uitkeringen op basis van jaarlonen.

StandaardpakkettenIIIIII
Bij overlijden (Rubriek A)1 x jaarloon*2 x jaarloon*3 x jaarloon*
Bij blijvende invaliditeit (Rubriek B)2 x jaarloon*3 x jaarloon*4 x jaarloon*

*Het jaarloon is het loon van de verzekerde over 12 maanden voor de belastingen.

Per gebeurtenis geldt voor alle uitkeringen volgens Rubriek A en B samen een maximum van € 2.500.000. U kunt dekkingen voor tijdelijke arbeidsongeschiktheid en voor geneeskundige behandeling meeverzekeren. Informeer naar uw mogelijkheden.

Offerte aanvragen?

ik wil een offerte

Meer informatie

Wenst u meer informatie over deze complexe materie? Dan kun u ons bellen op 053 8506070 of ons via dit contactformulier vragen om contact met u op te nemen.