Brand

Aansprakelijkheid

Motorrijtuigen

Rechtsbijstand

Verzekerd van juridische bijstand

Een juridisch geschil met een leverancier, klant of werknemer is zo geboren. Deze verzekering biedt u de zekerheid van rechtshulp bij conflicten waarmee u als ondernemer en werkgever te maken kunt krijgen. Voor de uitvoering van rechtsbijstand en de adviezen zorgen de juridische specialisten van DAS Rechtsbijstand.

Starters

Voor ondernemers die korter dan drie jaar geleden zijn gestart, geldt een unieke extra service: de legal audit. Daarmee krijgt u advies over alle belangrijke duurcontracten van de onderneming, zoals arbeids-, huur- en leveringsvoorwaarden. Daarnaast ontvangt u advies over de juridische aspecten van uw bedrijfsvorm. Verder kunt u als startende ondernemer natuurlijk dezelfde complete dekking krijgen als uw collega-ondernemers.

Uw voordelen:

•  Uitgebreide dekking
•  Vrije keuze uit aanvullende dekkingen

Aanvullende dekkingen

Standaard is de Rechtsbijstandverzekering al bijzonder compleet. Voor extra zekerheid en bescherming kunt u zich aanvullend verzekeren:

•  Motorrijtuigendekking
Tegen een aantrekkelijke korting is alle rechtshulp rond uw bedrijfsvoertuigen meeverzekerd. U bent dan niet alleen gedekt voor het verhalen van de schade aan uw voertuigen, maar ook voor alle gevolgschade.
•  Particuliere dekking
rechtsbijstandverzekering voor particulieren
•  Verhuurde woon- en bedrijfseenheden
dekking voor geschillen uit de eigendom en verhuur van woon- en bedrijfsruimten, exclusief incassogeschillen over huurpenningen
•  Geschillen uit nieuwbouw
dekking voor geschillen uit nieuwbouw met een aanneemsom van meer dan € 100.000,-

Offerte aanvragen?

ik wil een offerte

Meer informatie

Wenst u meer informatie over deze complexe materie? Dan kun u ons bellen op 053 8506070 of ons via dit contactformulier vragen om contact met u op te nemen.