Voor uw werknemers

Uw werknemers vormen een onmisbare schakel voor het succes van uw bedrijf. Met hun kennis en vaardigheden dragen zij immers bij aan de continuïteit van uw onderneming.

Omdat uw werknemers zo belangrijk zijn, doet u er als werkgever goed aan de risico’s voor hen zo goed mogelijk af te dekken. In sommige gevallen bent u het zelfs wettelijk verplicht om bepaalde verzekeringen af te sluiten.

Om uw werknemers voor langere tijd aan uw bedrijf te binden, zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden onontbeerlijk. Naast interessant werk en een prettige werksfeer staat dit hoog op de verlanglijst van uw werknemers.

De meeste werknemers vinden een goede pensioenregeling de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde. U heeft hen op dit gebied zeker iets te bieden, want de keuze aan pensioenvoorzieningen is enorm. Welke regeling binnen uw bedrijf het best gewaardeerd wordt, valt niet een-twee-drie te zeggen. Het is helemaal afhankelijk van het soort bedrijf, de manier waarop uw personeelsbestand is opgebouwd en de wensen van uw medewerkers.

Wilt u meer aanbieden dan een goed pensioen? Met een collectieve ziektekostenverzekering kunt u goed voor de dag komen. Ook in het nieuwe zorgstelsel. Er zijn prima afspraken te maken met de belangrijkste aanbieders over collectieve regelingen waarin maatwerk voor al uw medewerkers mogelijk is. Uw personeel profiteert dan van kortingen tot 10% met uitstekende vergoedingen.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden om het arbeidsvoorwaardenpakket van uw medewerkers in te vullen. Denk bijvoorbeeld aan een verlofregeling of een lease-auto. Wat voor uw werknemers het beste past, bepaalt u zelf. Wij staan u bij het maken van die keuze graag met raad en daad terzijde.

Meer informatie?

Wij informeren en adviseren u graag. U kunt ons natuurlijk bellen op telefoonnummer (053) 850 60 70 of contact met ons opnemen via dit formulier.